ELEKTRIČNA BUŠILICA-ČEKIĆ BMH 40 BASIC

cijena za komad:

429,00 

Udarna bušilica i čekić sa SDSmax prihvatom, kućište prijenosnika od tlačno lijevanog magnezija i antivibracijski mehanizam za udoban rad

  • Mogućnost besplatne dostave
  • Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom preko weba
  • Mogućnost plaćanja karticom prilikom preuzimanja
Kategorija

Udarna bušilica i čekić sa SDSmax prihvatom, kućište prijenosnika od tlačno lijevanog magnezija i antivibracijski mehanizam za udoban rad

Zaključavanje sklopke
Osigurava ugodan rad u trajnom pogonu

Integrirani sistem prigušivanja
S pomoću redukcije vibracija štiti zdravlje korisnika

Robusno i lagano kućište prijenosnika
Od tlačno lijevanog magnezija služi optimalnom odvođenju topline prilikom čvrste primjene na gradilištu

Integrirana elektronika
Pomoću integrirane elektronike za održavanje konstantnog rada postiže se skoro istovjetan broj okretaja pod opterećenjem

Kotačići za podešavanje
Pomoću kotačića za podešavanje ispod ručke moguće je unaprijed odabrati broj okretaja i udara

LED vizualizacija
Dvije servisne LED vizualiziraju korisniku kako predstojeću zamjenu ugljenih četkica tako i raspoloživi mrežni napon

Zaštita od ponovnog pokretanja
Sprječava kod prekida struje nenamjerno pokretanje

3 godine jamstva na pogreške u proizvodnji i na materijalu.
Izuzeta su oštećenja koja se mogu svesti na neodgovarajuće korištenje, preopterećenje ili nepridržavanje uputa za uporabu

Područje primjene
Udarno bušenje u betonu, zidovima i prirodnom kamenu. Za lagano do srednje teško dlijetanje u betonu i zidovima i za probojno bušenje udarnim krunama isključivo u zidovima.

DOSTAVA Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.
Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.
Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.
Troškovi dostave su sljedeći:
za narudžbe do 187,50 €‎ cijena dostave iznosi 8,75 €
za narudžbe iznad 187,50 €‎ do 500 € cijena dostave iznosi 16,9 €
za narudžbe od 500 € do 875 € cijena dostave iznosi 25 €
Za sve narudžbe preko 875 € dostava je besplatna.
U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.
Kupac može naručene i plaćene proizvode preuzeti i osobno već sljedeći radni dan nakon uredne narudžbe i provedenog plaćanja, ukoliko je kod načina dostave odabrao opciju „Preuzmi osobno“.
Kod ovog načina preuzimanja robe troškovi dostave se ne naplaćuju.
Roba se preuzima na adresi TG LIVING USLUGE j.d.o.o., Grabušićeva 22, 49243 Oroslavje, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona +385 95 85 44 005 , a prilikom preuzimanja donesite potvrdu narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.
Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.
Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).