Pur pjena standard pištoljska

cijena za komad:

6,29 

1K PUR pjena za profesionalnu primjenu. Upotrebljava se za radove oko montaže prozora i vrata, za brtvljenje, toplinsku i zvučnu izolaciju. PUR pjena otvrdnjava uz prisutnost vlage.

 

  • Mogućnost besplatne dostave
  • Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom preko weba
  • Mogućnost plaćanja karticom prilikom preuzimanja
Kategorija

1K PUR pjena za profesionalnu primjenu. Upotrebljava se za radove oko montaže prozora i vrata, za brtvljenje, toplinsku i zvučnu izolaciju. PUR pjena otvrdnjava uz prisutnost vlage.

• Prigušuje zvuk kroz fugu RST,w=61 dB

• Izdašnost pjene iz doze 750ml do 45 l volumena

• Pjena ima zvučna, toplinska izolacijska svojstva i popunjavanja fuga

• Grupa građevnih materijala DIN 4102-B3

• Nakon otvrdnjavanja pjena više nije štetna za zdravlje. Pjena NE sadrži formaldehid ni pogonski plin koji oštećuje ozon – bez FCKW-a

• Pjena ima finu zgusnutu strukturu zelene boje

• Svježa pjena se lagano čisti sa PU čistačem br. art. 892 160330

• Stvrdnuta pjena se čisti mehanički

• Povećana elastičnost

DOSTAVA Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.
Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.
Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.
Troškovi dostave su sljedeći:
za narudžbe do 187,50 €‎ cijena dostave iznosi 8,75 €
za narudžbe iznad 187,50 €‎ do 500 € cijena dostave iznosi 16,9 €
za narudžbe od 500 € do 875 € cijena dostave iznosi 25 €
Za sve narudžbe preko 875 € dostava je besplatna.
U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.
Kupac može naručene i plaćene proizvode preuzeti i osobno već sljedeći radni dan nakon uredne narudžbe i provedenog plaćanja, ukoliko je kod načina dostave odabrao opciju „Preuzmi osobno“.
Kod ovog načina preuzimanja robe troškovi dostave se ne naplaćuju.
Roba se preuzima na adresi TG LIVING USLUGE j.d.o.o., Grabušićeva 22, 49243 Oroslavje, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona +385 95 85 44 005 , a prilikom preuzimanja donesite potvrdu narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.
Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.
Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).