RENOLIT ALKORPLAN TOUCH vanity rola 1,65m 34,65 m2

cijena za m2:

45,00 

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH ima jedinstvenu prednost u odnosu na druge obloge na gradilištu jer su prve proizvedene debljine 2 mm, što ga čini najtrajnijim proizvodom na tržištu.

Cijena se odnosi na rolu veličine 34,65 m2, dimenzija 21×1,65m

  • Mogućnost besplatne dostave
  • Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom preko weba
  • Mogućnost plaćanja karticom prilikom preuzimanja
SKUREN-TOUCH-1
Kategorija

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH ima jedinstvenu prednost u odnosu na druge obloge na gradilištu jer su prve proizvedene debljine 2 mm, što ga čini najtrajnijim proizvodom na tržištu.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH ima vrhunski izgled s visokim reljefom koji simulira prirodne površine kao što su škriljevac, granit, pijesak i mramor, dajući svakom bazenu jedinstven karakter.
RENOLIT ALKORPLAN TOUCH ojačane obloge najbolji su izvor uistinu atraktivnog bazena s prednostima koje ih čine najkorištenijom oblogom za bazene na svijetu.
RENOLIT ALKORPLAN TOUCH izbjegava probleme vezane uz održavanje, troškove i ugradnju koji su povezani s drugim metodama kao što su pločice, staklena vlakna i obloge vrećica.

Dodatne informacije

Dimenzija

21×1,65 = 34,65 m2

DOSTAVA Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.
Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.
Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.
Troškovi dostave su sljedeći:
za narudžbe do 187,50 €‎ cijena dostave iznosi 8,75 €
za narudžbe iznad 187,50 €‎ do 500 € cijena dostave iznosi 16,9 €
za narudžbe od 500 € do 875 € cijena dostave iznosi 25 €
Za sve narudžbe preko 875 € dostava je besplatna.
U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.
Kupac može naručene i plaćene proizvode preuzeti i osobno već sljedeći radni dan nakon uredne narudžbe i provedenog plaćanja, ukoliko je kod načina dostave odabrao opciju „Preuzmi osobno“.
Kod ovog načina preuzimanja robe troškovi dostave se ne naplaćuju.
Roba se preuzima na adresi TG LIVING USLUGE j.d.o.o., Grabušićeva 22, 49243 Oroslavje, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona +385 95 85 44 005 , a prilikom preuzimanja donesite potvrdu narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.
Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.
Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).