PRELJEVNI SKIMMER U BOJI LX7 REAL Line

cijena za komad:

159,00 

Skimmer NORM za montažne bazene i bazene s folijom s umetcima – bijeli
  • Mogućnost besplatne dostave
  • Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom preko weba
  • Mogućnost plaćanja karticom prilikom preuzimanja
Kategorija

Nova serija LX7 REAL line skimmera, prikladnih za ugradnju u javne i privatne bazene. Izrađen od ABS-a s UV tretmanom u svijetlo plavoj, svijetlo plavoj, svijetlo sivoj, boji pijeska i antracit boji. Sadrže vrata, regulator protoka, regulator visine poklopca, košaru za hvatanje lišća i mesingane umetke. Ulaz vode je 495×80 mm. Preporučeni protok 7,5 m3/h. Preporučamo postavljanje skimmera na svakih 25 m2 vodene površine. Donji priključci od 1″1/2 i 2″ za ugradnju preporučene automatske razine dopune, gornji preljevni priključak prom. 40 mm. Mjedeni umetci.

Isporučuje se sa:

– Ljepljiva gumena brtva
– 2 bočna izlaza za lijepljenje, promjera 63, za ugradnju regulatora razine ili preljeva
– Zaštita ljepilom tijekom faze izgradnje
– Košara koja se uklapa u tijelo skimera
– Samozaključavajući poklopac
– Navojni cijevni priključak 1″1/2 i 2″
– Okvir poklopca podesiv po visini za razinu pločica
– Preljevna cijev ø 50 mm. vanjski/unutarnji 40 mm.
– Šipka za uklanjanje plastične košare
– Poklopac
prirubnice – Zaustavni graničnik preklopa
– Smanjenje buke s blokiranim preklopom

DOSTAVA Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.
Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.
Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.
Troškovi dostave su sljedeći:
za narudžbe do 187,50 €‎ cijena dostave iznosi 8,75 €
za narudžbe iznad 187,50 €‎ do 500 € cijena dostave iznosi 16,9 €
za narudžbe od 500 € do 875 € cijena dostave iznosi 25 €
Za sve narudžbe preko 875 € dostava je besplatna.
U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.
Kupac može naručene i plaćene proizvode preuzeti i osobno već sljedeći radni dan nakon uredne narudžbe i provedenog plaćanja, ukoliko je kod načina dostave odabrao opciju „Preuzmi osobno“.
Kod ovog načina preuzimanja robe troškovi dostave se ne naplaćuju.
Roba se preuzima na adresi TG LIVING USLUGE j.d.o.o., Grabušićeva 22, 49243 Oroslavje, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona +385 95 85 44 005 , a prilikom preuzimanja donesite potvrdu narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.
Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.
Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).