Infracrvena sauna ARAWA

cijena za komad

1.360,00 

Briga za zdravlje, ljepotu i mentalnu ravnotežu

U borbi protiv mnogih bolesti civilizacije, liječnici savjetuju da se tijelo redovito regenerira i pročišćava i povećava njegovu obranu. Opuštanje postaje sve važnije, a redoviti boravak u modernim saunama jedan je od njegovih najpopularnijih oblika.

  • Mogućnost besplatne dostave
  • Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom preko weba
  • Mogućnost plaćanja karticom prilikom preuzimanja
Kategorija

Ovu atraktivnu infracrvenu saunu možete smjestiti u bilo koji interijer. Manje dimenzije, lako se može uklopiti, na primjer, u kupaonicu ili hodnik, ali ne umanjuju njegove mogućnosti. Upravo suprotno! Set keramičkih grijača jamčit će ravnomjerno zagrijavanje vašeg tijela, a integrirani radio s izborom vaše omiljene glazbe stvorit će pravu atmosferu za opuštanje kod kuće. Infracrvena sauna pogodna za jednu osobu. Set keramičkih grijača jamčit će ravnomjerno zagrijavanje vašeg tijela, a integrirani radio s izborom vaše omiljene glazbe stvorit će pravu atmosferu za opuštanje kod kuće. Infracrvena sauna pogodna za jednu osobu. Infracrvena sauna može se priključiti u utičnicu od 230 V. Valna duljina infracrvenog odašiljača je 6 – 16 mikrometara, što znači da infracrvena sauna zadovoljava najstrože EU direktive.

DOSTAVA Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.
Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.
Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.
Troškovi dostave su sljedeći:
za narudžbe do 187,50 €‎ cijena dostave iznosi 8,75 €
za narudžbe iznad 187,50 €‎ do 500 € cijena dostave iznosi 16,9 €
za narudžbe od 500 € do 875 € cijena dostave iznosi 25 €
Za sve narudžbe preko 875 € dostava je besplatna.
U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.
Kupac može naručene i plaćene proizvode preuzeti i osobno već sljedeći radni dan nakon uredne narudžbe i provedenog plaćanja, ukoliko je kod načina dostave odabrao opciju „Preuzmi osobno“.
Kod ovog načina preuzimanja robe troškovi dostave se ne naplaćuju.
Roba se preuzima na adresi TG LIVING USLUGE j.d.o.o., Grabušićeva 22, 49243 Oroslavje, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona +385 95 85 44 005 , a prilikom preuzimanja donesite potvrdu narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.
Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.
Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).