ELBTAL CLASSIC BOJA PIJESKA rola 1,65 , 41m25 m2

cijena za m2:

18,90 

Folija ELBE premazana je zaštitnim premazom od akrilnog laka koji uvelike sprječava upijanje masnoće i prljavštine u samu foliju.

To znači da je ovaj tip folije puno otporniji na stvaranje žuto-smeđeg prljavog traga od kreme za sunčanje na vodenoj liniji bazena.

  • Mogućnost besplatne dostave
  • Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom preko weba
  • Mogućnost plaćanja karticom prilikom preuzimanja
Kategorija

Jedno od optimalnijih rješenja završne obloge u bazenima pokazala se bazenska PVC folija.

Prednost  joj je u brzini postavljanja, služi i kao hidroizolacija, lako se održava, smanjuje upotrebu kemijskih dezinfekcijskih sredstava.

Membrana je izrađena od dva sloja vrhunskog PVC-P-a, ojačanog tkanom poliesterskom mrežom. Osim toga, membrana je presvučena visokokvalitetnim zaštitnim lakom koji štiti membranu od oštećenja, starenja, povećava UV stabilnost i sprječava razvoj bakterija. Struktura osigurava da membrana ostane neoštećena čak i ako se stvori pukotina u tijelu bazena. Osnovne boje mogu se koristiti u svim vrstama okruženja. Također pruža zaštitu od klizanja, s tipom ANTI-SLIP koji ima oblikovanu strukturiranu površinu posebno prikladnu za stepenice.

Količina u pakiranju – 1 kom (ukupno 25 m) 41,25 m2

 

Dodatne informacije

Težina 80 kg
Dimenzije 25 × 1,65 cm

DOSTAVA Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.
Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.
Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.
Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 8 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.
Troškovi dostave su sljedeći:
za narudžbe do 187,50 €‎ cijena dostave iznosi 8,75 €
za narudžbe iznad 187,50 €‎ do 500 € cijena dostave iznosi 16,9 €
za narudžbe od 500 € do 875 € cijena dostave iznosi 25 €
Za sve narudžbe preko 875 € dostava je besplatna.
U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.
Kupac može naručene i plaćene proizvode preuzeti i osobno već sljedeći radni dan nakon uredne narudžbe i provedenog plaćanja, ukoliko je kod načina dostave odabrao opciju „Preuzmi osobno“.
Kod ovog načina preuzimanja robe troškovi dostave se ne naplaćuju.
Roba se preuzima na adresi TG LIVING USLUGE j.d.o.o., Grabušićeva 22, 49243 Oroslavje, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona +385 95 85 44 005 , a prilikom preuzimanja donesite potvrdu narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.
Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.
Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).